BENVINGUTS/ES AL BLOG DE LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA EL MORSELL D'OLIVELLA. Aquest blog s'ha creat per promoure les diferents activitats que es duen a terme a la Biblioteca de la nostra escola. Esperem que us sigui d'utilitat a nenes/es i famílies. Comissió de Biblioteca

dimecres, 7 de març del 2018



Bona tarda!!! 
Avui us recomenem la lectura del llibre de Portell, Joan.  Llegim? Com fer lectors entusiastes. Aquest llibre no són les instruccions d'ús de com fer lectors voraços, ni el mètode infal.lible de com esdevenir un lector compulsiu. 
Joan Portell, en aquest llibre, ens ofereix la seva particular mirada sobre l'adquisició de l'hàbit lector, i ens proporciona eines bàsiques i les estratègies necessàries per acostar els llibres als infants. Hi trobarem consells sobre com triar un bon llibre, informació com col.laborar en la biblioteca escolar o com utilitzar la biblioteca pública, i una selecció de títols bàsics infantils i juvenils. 




llegim? com fer lectors entusiastes-joan portell i rifa-9788498839265
Un llibre per saber com endinsar-se en la màgia de les paraules escrites i quedar-ne encantats per sempre més sense remei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada