BENVINGUTS/ES AL BLOG DE LA BIBLIOTECA DE L'ESCOLA EL MORSELL D'OLIVELLA. Aquest blog s'ha creat per promoure les diferents activitats que es duen a terme a la Biblioteca de la nostra escola. Esperem que us sigui d'utilitat a nenes/es i famílies. Comissió de Biblioteca

dimarts, 6 de febrer del 2018Un any més la Sonieta, prepara un conte per explicar a l'hora del pati, una activitat que els hi agrada molt els infants.
Aquest cop ha explicat un conte molt especial, L'estrella de la Laura, de Klaus Baumgart. Una dolça història de la Laura la protagonista i la seva estrella, una de les coses que més estima i que un dia s'ha de separar d'ella.
La Sonieta per acabar el conte, ha preparat una sorpresa als infants. Ha portat un globus gegant i una estrella de cartolina per sortir tots junts al pati i fer-lo enlairar. Mirem tots a l'aire i ens adonem que cada cop el globus esta més lluny fins que no el veuen.  Amb aquest missatge els infants s'adonen que alguna vegada també ens hem de despendre d'alguna cosa que ens agrada molt però que  no oblidarem mai.                                             

 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada